Nintendo Live Şubat 2021 nasıl izlenir

Oyun oynamaktan hoşlanıyorsanız, Nintendo’nun bugün Nintendo Direct adlı 50 dakikalık bir canlı yayına ev sahipliği yaptığını ve şirketin 2021’de Switch’e gelecek oyunlara odaklanacağını bilmek isteyeceksiniz. tam teşekküllü bir Nintendo Direct canlı yayınına ev sahipliği yaptı. Eylül 2019’dan beri.

Nintendo zaten onayladı Twitter’dan Bununla ilgili bilgiler açıklanacak Super Smash Bros. Ultimate, Ama herhangi bir ipucu vermedi, ancak onun yeni bir karakterini duyma şansımız yüksek. Oyunun ikinci avcı geçişi. Dışarıda Super Smash Bros. UltimateCanlı yayın, “2021’in ilk yarısında” Nintendo Switch’te çıkacak oyunlara odaklanacak ve hayranların gösteri sırasında ne gösterecekleri konusunda spekülasyon yapmasına neden olacak.

Nintendo Direct ne zaman başlar?

Canlı yayın bugün, 17 Şubat, 14:00 PDT / 17:00 EST / 22:00 GMT’de başlayacak.

Nintendo Direct’i nerede izleyebilirim?

Canlı yayını bu yazının en üstüne ekledik, böylece başladığında izlemek için burada kalabilirsiniz. Aksi takdirde, Nintendo Direct bugün şu adresten satışa sunulacak: Resmi Nintendo SitesiVe Seğirme, Ve Youtube.

Elbette yayını kaçırdıysanız, tüm Nintendo haberlerinin kapsamını burada bulabilirsiniz. kenar.

READ  7-time Classic Tetris champion Jonas Neubauer has died at the age of 38

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir